Támogatók

2007.07.20. 19:16 ctr

Honda: Átlagos pénteki tesztnap

A Honda versenyistálló pilótái az első tréningen a nyolcadik és tizedik helyezést szerezték meg, ami a csapat idei teljesítményét figyelembe véve jó eredménynek tekinthető. A délutáni edzésen Jenson Button körideje a nyolcadik, Rubens Barichelloé pedig a tizennegyedikre volt elegendő. A két pilóta összesen 115 kört abszolvált.

Jenson Button: „A mai gyakorlás nehéz volt az időjárás miatt. Az első felvonás utáni esőt követően a pálya még némileg vizes volt a tréning elején. Programunkkal pozitív eredményeket értünk el és a sebességünk hosszú távon elfogadhatónak tűnik. Még rengeteg munka áll előttünk, ami első sorban a hosszú etapokra értendő, azonban az autó mindkét gumikeverékkel jól futott. A helyes irányban haladunk."

Rubens Barrichello: „Meglehetősen nagy változtatásokat eszközöltünk a második gyakorlásra, de az eredménnyel nem vagyok elégedett. A módosítások nem hozták meg a várt eredményt. Azonban a pálya is teljesen más volt délután az eső miatt és a szél is viszonylag erősen fújt. Legalább tanultunk néhány fontos dolgot a hétvége folytatására."

Jacky Eeckelaert (Honda-főmérnök): „A két tréning közötti eső korlátozta azt az időt, melyet a második felvonásban száraz pályán tölthettünk volna. Jenson megfelelő egyensúlyt talált a közepes és a lágy keverékeknek, azonban Rubens nem elégedett az autója balanszával. Emiatt sok munka vár még ránk, amellyel olyan autót kap, melyre a folytatásban szüksége lesz."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr31122082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása