Támogatók

2007.07.27. 09:36 ctr

A Honda bizakodó a Magyar Nagydíj előtt

A Honda istálló három napot töltött a jerezi versenypályán, ahol az évad soron következő megmérettetéseire készültek. Rubens Barrichello és Christian Klien az új mechanikai- és aerodinamikai elemeket tesztelte. Klien kedden lépett pályára, szerdán és csütörtökön Barrichello teljesített szolgálatot.

Rubens Barrichello úgy véli, hogy sikerült előrelépéseket tenni. "A nagy meleg miatt kihívást jelentett a teszt, de így legalább jól felkészülhettem a Magyar Nagydíjra, ahol a hőség rekordot dönthet. Kipróbáltuk a beállításokat, és az új mechanikai- és aerodinamikai elemekkel is elégedett vagyok."

Christian Klien: "Mivel Magyarországon is nagy meleg várható, legalább szoktuk egy kicsit. Az időjárás nagyon igénybe vette az abroncsokat, de ennek köszönhetően fel tudtunk készülni a hungaroringi futamra. Úgy gondolom, hogy sikerült előrelépéseket tennünk."

Jacky Eeckelaert: "Meleg pályaviszonyok mellett eredményes tesztet zártunk. Az elmúlt napokban a Magyar Nagydíjra készültünk, és kipróbáltuk az új mechanikai- és aerodinamikai elemeket is. Az autó megbízhatónak bizonyult, így számos kört sikerült teljesítenünk. Az új elemek beváltak, így a Magyar Nagydíjon bevetésre kerülnek."

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr45126205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása