Támogatók

2007.08.22. 10:51 ctr

Lehullt a lepel az új Honda Accordról és Accord Coupéról

Minthogy az internet legutolsó szegleteiben is feltűntek már az új (amerikai) Honda Accordról, illetve Accord Coupéról készült leplezetlen kémfotók, a japán gyár úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza a hivatalos sajtóanyagot az autóról. A formatervet illetően nincs is meglepetés, a limuzin kicsit szögletes, kicsit semmilyen, pont ahogy az amerikaiak szeretik, a kupé pedig visszafogottabb lett a Detroitban kiállított tanulmányhoz képest.

A tengerentúlon ez már az Accord nyolcadik generációja, a limuzin 2,4 literes, 177 vagy 190 lóerős, illetve 3,5 literes, 268 lóerós V6-os benzinmotorral érhető el, a kisebb(ek) ötsebességes manuális és automata, a nagyobb csak ötsebességes automata váltóval rendelhető. Az Accord Coupe csak a 190 és a 268 lóerős erőforrással érhető el, a korábbiakhoz képest eltérés, hogy a kupéban hatsebességes kézi váltóval is kombinálható a V6-os hajtómű.

Forrás/Galéria: autoblog

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr37145869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása