Támogatók

2007.02.25. 11:10 ctr

Jól sikerült a Honda tesztje

A Honda istálló három napot töltött Bahreinben, ahol az új évadra készítették fel az RA107-es versenygépet. Jenson Button csütörtökön kipróbálhatta az RA107-04-es fejlesztést is. A héten az abroncsokra, az aerodinamikai elemekre és a beállításokra koncentráltak a versenyzők, illetve versenygyakorlatokat hajtottak végre.  Button a motorcsere ellenére is 78 kört teljesített.

Jenson Button: "A héten a beállításokra koncentráltunk, és lehetőség kínálkozott a legújabb aerodinamikai elemek kipróbálására is. Jól sikerültek a versenygyakorlások is. Most az évadnyitó előtti utolsó tesztre készülünk, ahol újabb aerodinamikai elemek érkeznek."

Rubens Barrichello: "Jól sikerült a teszthét, teljesítettük a tervezett programot. Meleg időben sokkal versenyképesebb az autó. A finombeállítások hátravannak, és az autó egyensúlya sem tökéletes, de a jövő héten még lehetőségünk lesz a javításra."

Jacky Eeckelaert: "Az első bahreini tesztsorozaton azokat az aerodinamikai elemeket teszteltünk, amelyek az Ausztrál Nagydíjon is bevetésre kerülnek. Mindkét versenyző végrehajtotta a versenygyakorlatot, amelyek során hasznos információk birtokába jutottunk. Jól sikerült a teszt, és jövő héten új elemekkel folytatjuk."

A csapat kedden folytatja a munkát, ám ezt megelőzően bemutatja idei festését, amely egyes sajtóértülések szerint igen egyedi lesz, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelemre.

forrás: www.formula.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr7640114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása