Támogatók

2007.03.02. 19:10 ctr

A Honda bízik a sikerben

A Honda istálló befejezte a teszteléseket a csütörtöki Bahreini tesztnapon. A heti programban az aerodinamikai elemek, az abroncsok, beállítások és elektronikai berendezések tesztelése, illetve versenygyakorlatok szerepeltek.  A csapat abban bízik, hogy a versenyeken sikerül javítaniuk a teljesítményen. A sebesség terén ugyanis el vannak maradva az élcsapatoktól.

Jenson Button: "Befejeztük a felkészülést az új évadra és már várjuk a melbournei futamot. Az autó megbízhatónak bizonyult, és az RA107 januári pályára lépése óta sikerült javítanunk. A pályán kívül is sok munka vár a csapatra, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy az első futamon a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni a versenyautóból."

Rubens Barrichello: "A heti tesztek jól sikerültek. Hosszabb távokat teljesítettem és az autó megbízhatónak bizonyult. Nehéz összehasonlítani a teljesítményünket más csapatok teljesítményével, és bár elégedett vagyok az autóval, tovább kell fejlesztenünk. Várom, hogy elkezdődjön az évad, mert jó érzem magam az autóban. Azt hiszem sokat elérhetünk."

Christian Klien: "Sikerült teljesíteni a keddre tervezett programot, de a szél megnehezítette a munkát. Számos kört teljesítettem az autóval, ami megbízhatónak bizonyult."

James Rossiter: "A héten ülhettem először az autóba a Silverstone-i próbakörök után. Jobban meg tudom ítélni a teljesítményét. Kedden az abroncsokra és az egyensúlyra összpontosítottunk a hosszabb etapok során."

Jacky Eeckelaert: "A héten befejeztük az évad előtti teszteléseket, amelyen mind a négy versenyzőnk részt vett. Az első napon Christian és James néhány új elemet tesztelt, majd Rubens és Jenson teljesített néhány versenytávot, amelyek során a megbízhatóságot teszteltük. Az új elemek javítottak a menettulajdonságokon, de a gyorsaságon még dolgoznunk kell. A folyamatos fejlesztések meghozzák a várt sebességet is."

forrás: www.formula.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr9841971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása