Támogatók

2007.05.19. 05:01 ctr

A Honda rátalált a helyes útra

 A Honda istállónál a két versenyző mellett a tesztpilóta, Christian Klien is pályára lépett a Le Castellet-i teszteken. Klien kedden az új aerodinamikai elemeket tesztelte, szerdán délelőtt Barrichello az abroncsokat próbálgatta a Monaco Nagydíjra. Délután ismét Klien ült az autóba, ám egy motorhiba miatt hamar visszatért a boxba. Pénteken Jenson Button sem volt sokkal szerencsésebb, egy újabb motorhiba miatt összesen száz kört teljesített.

Rubens Barrichello: "Jó volt visszatérni a Paul Ricard-i pályára, utoljára 1992-ben mentem itt. Az első napon újra ismerkednem kellett a pályával, mivel a rövidebb szakaszon mentünk. Eredményes teszt volt, sikerült előrelépéseket tenni különösen az aerodinamika terén. Bízom benne, hogy a soron következő három verseny során jobb teljesítményt tudunk nyújtani."

Jenson Button: "Sikeresen teljesítettem a Kanadai Nagydíjra való felkészülést. Rubens és Christian hete mozgalmas volt, és jól felkészültünk a soron következő versenyekre. Nagyon várom Monacót, ami olyan nekem, mintha a hazai versenyem lenne."

Christian Klien: "Az első nap mindenképpen pozitív volt. Elsősorban az aerodinamikára koncentráltunk és számos kört teljesítettünk. A csapat keményen dolgozott, és úgy érzem, hogy sikerült előrelépéseket tenni."

Jacky Eeckelaert: "Rubens és Christian az aerodinamikát tesztelte Monacóra és Kanadára, a két különböző pályaszakaszon. Jenson Kanadára és Indianapolisra készült. Összességében elmondható, hogy jó irányba haladunk és sikerült előrelépéseket tenni. A hosszabb etapok során gyorsabbak lettünk, így bízunk a jobb szereplésben."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr8583593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása