Támogatók

2007.05.26. 10:31 ctr

Gyenge eredmények, elégedett pilóták a Hondánál

 Ahogyan azt idén már megszokhattuk, a Honda nem sok vizet zavar. Nem volt ez másként Monte-Carlóban sem, Barrichellóék legjobb helyezése egy 10. helyezés volt csütörtökön, a pilóták mégis optimisták.

Rubens Barrichello mindkét tréningen gyorsabb volt csapattársánál, Jenson Buttonnál, aki továbbra is csak keresi régi önmagát. 

„Mint ahogy általában mindig, a pálya nagyon piszkos volt délelőtt”- kezdte beszámolóját Barrichello, aki 10. helye után délután tizenegyedik lett. „A csapatok különböző dolgokat próbálgattak, így nehéz lenne megjósolni a valós erősorrendet. Elégedett vagyok a mai nappal, mert úgy tűnik, ismét előrébb tudtunk lépni.”

„Sok időt tudtunk a pályán tölteni, így rengeteg adat áll a rendelkezésünkre, amik a teszteredményeinkkel kombinálva hasznosak lehetnek számunkra. Bizakodva várom a vasárnapot, Monacóban mindig nagyszerű a verseny”- zárta mondandóját a brazil.

Jenson Button délután a tizenkettedik időt futotta, de nem volt teljesen elkeseredve: „Összességében nem volt ez egy rossz nap. Monaco mindig nagyon izgalmas, élvezet itt vezetni. Ma is láthattuk, hogy nem egyszerű hiba nélkül végigmenni itt. Már nagyon várom a hétvége hátralévő részét”- értékelt röviden Button.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr4487347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása