Támogatók

2007.06.16. 19:40 ctr

Honda: módosítások Magny-Cours-ra

A japán gárda 2007-es szereplése eddig kiábrándítóan alakul, természetesen a Honda mindent megtesz azért, hogy változzon a helyzet. Éppen ezért a jövő heti jerezi teszteken a csapat egy nagyban módosított RA107-essel gördül ki a pályára.

Jenson Button Indianapolisban megerősítette ezen értesüléseket, s egyben csalódását fejezte ki, hogy csak kevés csapat fog részt venni a teszten, így nem tudják megfelelően összehasonlítani a köridőket.

"Nagyon gyorsan meg kellene tudnunk, hogy sikerült-e nagy változásokat elérnünk" - mondta Button, hozzátéve, hogy a Super Aguri is ott lesz Jerezben.

Button továbbá tagadta azon vádakat, miszerint féltékeny lenne a McLaren újoncára, a jelenlegi vb-éllovas Lewis Hamiltonra.

"Nem vagyok rá féltékeny azért, mert nyer. Ő egy nagyszerű autóban van, míg én nem. Nem igazán lehet összehasonlítani bennünket."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://honda.blog.hu/api/trackback/id/tr8899966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása